SEDISTE KOMAPNIJE ART BETON PODGORICA

Kompanija ART BETON osnovana je 1998. godine i od tada do danas bilježi više od dvadeset godina uspješnog poslovanja. Naši proizvodi, naši izvedeni radovi prepoznati su svuda po Crnoj Gori. Kao rezultat stalnog usavršavanja, naša kompanija važi za sigurnog partnera i izbor broj 1. kada su u pitanju podopolagački radovi, popločavanje, kao i uredjenje eksterijera i enterijera. Na desetine zadovoljnih korisnika, danas ART BETON prepoznaje kao stručnjake svoga posla.

ART BETON

Kompanija ART BETON bavi se popločavanjem i podopolagačkim radovima, kao i proizvodnjom betonske galanterije i kompletnog asortimana putnog mobilijara. Mnogi trgovi, ulice, šetališta, prilazi javnim i poslovnim objektima širom Crne Gore, ukrašeni su ART pločama, ili štampanim betonom. Ponosni smo na činjenicu da gradimo Crnu Goru i iza sebe ostavljamo neizbrisivi trag.

BULEVAR SV PETRA CETINSKOG RADIOO ART BETON PODGORICA

BULEVAR SV. PETRA CETINJSKOG, PODGORICA

HOTEL FRANCA RADIO ART BETON PODGORICA

HOTEL FRANCA ULCINJ

BLOK SEST PODGORICA IZVEDENI RADOVI ART BETON PODGORICA

KRUŽNI TOK, BLOK 6, PODGORICA

ART CIGLICA DEKORATIVNA

Kompanija ART BETON iz svog asortimana posebno izdvaja elemente za dekorisanje zidova i podova. I baš kao sto je to rekao Michelangelo Buonarroti “Uživam u snu, u kamenu više” stvoreni su ART STONE-dekorativni kamen, ART BRICK-dekorativna ciglica, ART WALL-dekorativni zid i ART FLOOR-dekorativni pod.

Elementi za dekorisanje su nastali kao spoj višegodišnjeg iskustva , poznavanja tehnologije betona i težnje da se dobiju materijali koji po svim svojim karakteristikama odgovaraju prirodnom kamenu. Ovakav vid dekoracije, svakom klijentu pruža mogućnost izbora dezena, kao i boja, koje se u potpunosti mogu prilagoditi svakoj težnji i želji našeg kupca. Uklopljivi u apsolutno svaki ambijent bez obzira da li se radi o ekskluzivnom hotelu, muzeju, konobi ili dnevnoj sobi, ovakav način uredjenja prostora, predstavlja trenutno najmodernije rješenje u dizajnu enterijera i eksterijera. Inžinjeri kompanije ART BETON svakodnevno rade na usavršavanju svakog našeg proizvoda i stvaranju novih i inovativnijih ideja, koje se po želji naših klijenata i tržišta moraju uklapati u svetske standarde. Iz tog razloga naš dekorativni asortiman predstavlja najbolji izbor već dugi niz godina.

RESTORAN AHH RIBA, PODGORICA

CAFFE REGION 6

Stručni tim kompanije ART BETON svakodnevno radi na usavršavanju kapaciteta proizvodnih pogona, kao i proširivanju mehanizacije i primijenjivanju najnovijih standarda same proizvodnje, pa shodno tome možemo se pohvaliti i priznanjima i sertifikatima, kako za same proizvode, tako i za naš rukovodeći kadar. Ono što smatramo najvećim uspjehom je povjerenje koje godinama unazad opravdavamo kod svakog našeg kupca i klijenta.

SERTIFIKAT ART BETON PODGORICA
SERTIFIKAT ART BETON PODGORICA
IZLOZBENI SALON ART BETONA, PODGORICA

Sve naše proizvode možete pogledati u našem izložbenom salonu na Marezi; Partizanski put bb, Podgorica.

PROIZVODNI POGON ART BETONA DANILOVGRAD LAZINE

Naš proizvodni pogon smješten je u Danilovgradu-Lazine i nudi mogućnost kupovine na licu mijesta, kao i uvijek raspoložene i ljubazne inžinjere i stručno osoblje, koje će Vam pomoći pri odabiru željenih proizvoda

PROIZVODNI POGON ART BETONA  BIJELO POLJE

Naše proizvode možete potražiti i u Bijelom Polju, gdje kompanija takodje posjeduje proizvodni pogon.

PROIZVODNI POGON ART BETONA BIJELO POLJE
ART BETON PODGORICA

Trudićemo se i dalje da opravdavamo povjerenje svih Vas koji nas birate, jer Vi koračate kroz život, mi Vam gradimo staze…

logo art betona